CLOSE
DesignRush
Back To Top

Balkan

Когато почитана от времето компания като Балкан, с наследство датиращо от 1976 г., се опита да възобнови връзката си с по-млада аудитория, ние приехме предизвикателството с ентусиазъм. Специализирани в производството на пасти, меденки, бисквити, кроасани и други сладки изделия в достъпния ценови сегмент, Балкан ни повериха мисията да вдъхнем нов живот на тяхната марка. Нашата стратегия? Смело вливане на цветове и завладяваща комбинация от модерност и традиция.

За да привлечем вниманието на младото поколение, ние се впуснахме в света на смелите и живи цветове. Нашата палитра, доминирана от ярки червени, жълти и сини нюанси, незабавно съживи имиджа на Balkan, вдъхвайки усещане за енергия и вълнение в тяхната марка. Повишената видимост на марката в социалните медии, подкрепена от интерактивни игри и стоп-моушън видеоклипове, вдъхна нов живот на тяхното онлайн присъствие.

 

Web Design & Development: За да гарантираме, че уебсайтът резонира с новата жизнена идентичност на марката, ние се впуснахме в една наистина забележителна и цветна фотосесия. Целта ни беше ясна – да уловим същността на сладките предложения на Балкан и младежката енергия, която сега излъчваше. На фона на червени и жълти цветове, пасти, меденки и кроасани оживяха по най-примамливия начин. Всяко изображение беше детайлно обмислено и декорирано, за да изпъкне текстурата и примамливия вкус на продукта.

 

Година: 2020 – 2022

Екип:
Design and development: simple.studio team
Photosessions art direction: simple.design team
Photos: Yana Gergova

Info

Date: