CLOSE
DesignRush
Back To Top

ImpulSpa

Удоволствие беше да работим за семеен бранд с дългогодишен опит в производството на хидромасажни вани, които се произвеждат с най-съвременна технология от сертифицирани материали на световно признати доставчици за района на Великобритания, Испания и България.

 

Web Design: Разработихме концепция за онлайн магазин с модерен дизайн, който да подчертае красотата и функционалността на широка гама премиум продукти от луксозни и висококачествени материали с елегантен дизайн и иновативни технологии. Изтънчената елегантност и модерен стил на продуктите ни вдъхнови да заснемем фотосесия и рекламно видео, за да се улови емоцията и усещането за релаксация и комфорт от използването на продуктите.

Photosession: За да демонстрираме спокойствието и привлекателността на първокласните горещи вани на нашите клиенти, ние се впуснахме в завладяваща фотосесия на открито, с участието на известния български модел и инфлуенсър Златка Димитрова. Разположена в живописен двор с великолепна градина, тази фотосесия се стреми да обедини същността на релаксацията и блаженството. Фотосесията беше смесица от дневни и нощни сцени, улавяйки всестраността на изживяването в горещата вана.

Video Production: В допълнение към снимките, ние обогатихме нашия визуален разказ със завладяваща видео продукция. Видеото демонстрира хидромасажните горещи вани в действие, подчертавайки техните терапевтични свойства и радостта от отпускането в топлата прегръдка на въртящата се вода. 

Digital Ads: Използвахме постове за социалните медии, които да комуникират ключовите характеристики и предимства на хидромасажните вани. Визуалните елементи и теми подбирахме внимателно, за да популяризираме успешно продуктите и да привлечем вниманието на потенциални клиенти.

 

Година: 2019 – 2022

Екип: Design and development – simple.studio team
Art Direction: Mariya Basheva
Photos: Yana Georgova
Video: Mehmed
Model: Zlatka Dimitrova

Info

Date: